Det virtuelle sexliv

Mange drenge og mænd har sikkert fumlet usikre rundt mellem deres kvindes ben og ikke altid haft held til at give hende den rette oplevelse i en intim situation.

Også på det felt er der nu virtuel hjælp at hente. Den virtuelle

sexguide som er udviklet af det amerikanske firma For Goodness Sake, kan hjælpe mænd og andre med interesse for det kvindelige underliv, hvordan de bedst muligt stimulerer hende dernede. Værktøjskassen findes på hjemmesiden Omgyes.com og rummer simpelt hen en omfattende guide og vejledning til den kvindelige vagina, som dermed træder ind i den virtuelle verden.

Der ligger forskning bag

Firmaet bag den virtuelle guide til den kvindelige vagina har fået hjælp af forskere i udviklingsfasen, så der ligger solide data og empiri bag den virtuelle guide.

For Goodness Sake har søgt bistand hos sexologen og forskeren Debbie Herbenich, som kommer fra Kinsey Institute. Det er det institut, der er opstået på baggrund af sexologen Alfred Kinseys undersøgelser af unge mænds sexliv, som udkom i 1948 – en tilsvarende om unge kvínders sexliv udkom i 1953. Det er undersøgelser, der den dag i dag er anerkendte for at have sat nyt lys på et livsområde, der indtil da havde været underbelyst og beskrevet meget fordomsfyldt.

Desuden har firmaet inddraget interviews med 1.000 kvinder om, hvordan de gerne vil berøres og stimuleres, så empirien er godt dækket ind.

Guides igennem af en kvindestemme

Til brug for den virtuelle tur gennem det kvindelige sexuelle sanseunivers med fokus på vaginaen, har firmaet udarbejdet en række interaktive billeder af vaginaer. Dem kan du som bruger berøre, gnide og prikke fingeren på, og samtidig bliver du guidet igennem, hvordan berøringerne føles, og hvordan kvinden værksætter dem, af en kvindestemme. Nogle vil betegne den som sexet, men det skal vi lade være op til hver enkelt at afgøre. For at bruge systemet skal du have en touchskærm.

Det har været en årelang proces at nå frem til den virtuelle guide. Sexuel stimulans er meget nuanceret og varieret, og hver enkelt person oplever den på sin egen måde. Så derfor har firmaet lavet tusindvis af skitser, inden de nåede frem til det færdige resultat.

Virtuel sikkerhed føres ud i virkeligheden

Mange mænd er meget usikre på, hvordan de skal opføre sig i sengen, når de er sammen med en kvinde. Også i forhold mellem kvinder kan der være usikkerhed om den fysiske del, men guiden her er især tænkt til mænd, som gerne vil blive klogere på det kvindelige sexunivers.

For Goodness Sake’s guide er tænkt som en meget konkret værktøjskasse, et konkret hjælpemiddel, som man kan øve sig med. På den måde kan man sige, at den sikkerhed, som den unge mand kan opnå ved at teste sine evner i den virtuelle verden, kan overføres til den virkelige, når han møder en kvinde, og gensidig sympati opstår.